Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pár slov na začátek... Kouzlo citrónových dropsů

6. 10. 2009

Autor: Naiad

 

Trochu jsem se zdráhala tuhle kapitolovku zveřejnit, ale nakonec jsem se rozhodla, že to zkusím. Bude to něco trochu jiného, než jste ode mě zvyklí, protože se nevěnuje době Pobertů. Hlavními postavami zde budou Hermiona a Severus.

Taky jste si říkali, co má Brumbál na těch citrónových pochoutkách? Tady máte odpověď! :-D

Válka skončila a uběhlo dlouhých šest let. V Bradavicích se uvolnili dvě místa a nová ředitelka McGonagallová hledá náhradu. Souhrou náhod ji napadnou dva lidé, Hermiona Weasleyová, která je poslední dobou pořád rozebírána kouzelnickým tiskem a Severus Snape, o kterém naopak vůbec nikdo dlouho neslyšel.

I když se ani jeden šest let neviděli, jejich vzájemná nesnášenlivost vůbec nepominula. Tedy až do okamžiku, kdy okusí kouzla citrónových bonbónů…

 

Upozornění: Ignoruji smrt Severuse. Nagini ho sice kousnul, ale on přežil. Trochu budu ignorovat i epilog, i když některé z věcí zůstávají.

 

Žánr: Romantika

 

Pairing: Hermiona/Severus

 

Období: Šest let po válce

 

Omezení: 15+, případně přímo u kapitol (Rozhodla jsem se zvýšit rating, protože se v povídce sem tam objevují scény, které jsem neplánovala...)

 

Stav: Dokončená

 

Počet kapitol: 26 kapitol

 

Beta-reader: Zaira :-), tímto ji moc děkuju :-)

 

Postavy: Hermiona Grangerová, Severus Snape, Minerva McGonagallová, Neville Longbottom, portrét Albuse Brumbála a další…

 

 

1. kapitola

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zAJIMAVE...

(nat, 9. 10. 2009 21:23)

VYPADA TO ZAJIMAVE URCITE SI TO PRECTU